Paste cu carne si busuioc

de susu in Spaghete, 24 Sep 2012 | 6222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi
  • 3-4 capia
  • 1 morcov
  • Pasta de tomate 1
  • sticluta mica bullion de casa
  • Busuioc proaspat
  • Cimbru
  • O mana de telemea veche rasa
  • ½ pachet paste
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • Ulei de masline
  • 300 gr carne macinata vita si porc
  • Piper
  • Sos de soia optional
  • Pasta de curry rosie si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carne si busuioc:

Cepele si ardeiul rosu se toaca marunt iar morcovul se rade fin. Calim cepele si usturoiul zdrobit cu lama cutitului dupa care adaugam ardeiul , morcovul si la sfarsit carnea. Dupa ce s-au calit bine punem bulionul, pasta de rosii, condimentele si busuioc tocat. Lasam sa scada si potrivim de sare. Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu putina sare sic and sunt al dente le strecuram si le punem peste carne si adaugam branza. Se amesteca bine si se mai adauga bucuioc proaspat in farfurie

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carne si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:56

De cand n-am mai facut paste...BUNEEE

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:38

ce bine arata

Bunica 1

22.10.2012, 13:49

N-am mai facut cam de multisor

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata